100% gekoelde levering ----- Vóór 23:59 besteld? De volgende werkdag in huis!*
BLOG

door Zalm van Urk op mrt. 24 2025
Wil jij je eigen sushi maken en jezelf transformeren naar een ware sushi chef? Dan kan je natuurlijk alleen de beste zalm gebruiken. Kan je hiervoor gewoon naar de supermarkt of is het toch beter om naar een visspecialist te gaan? Wij zochten voor je uit welke zalm je nodig hebt om sushi te maken!
Welke zalm is het beste voor sushi?
De beste zalm voor sushi is sashimi-grade zalm, speciaal geselecteerd en verwerkt om rauw te eten. Deze zalm wordt direct na de vangst ingevroren bij minimaal -20°C om parasieten te doden, wat essentieel is voor een veilige consumptie.
Deze wilde zalm staat bekend om zijn milde smaak en mooie vetdooradering, wat zorgt voor een smeuïge, volle smaakbeleving in sushi en sashimi van zalm. Bij het kiezen van zalm voor sushi is het belangrijk om te letten op de versheid en kwaliteit.
Onze verse Noorse zalm, wordt direct na vangst geleverd en ambachtelijk verwerkt en biedt de perfecte basis voor sushi dankzij de optimale structuur en smaak.
Maar ook deze heerlijke zalm teriyaki is een echte smaakmaker en is in onze ogen één van de lekkerste stukjes zalm voor sushi. Deze zalm is bij binnenkomst met een shockvriezer diepgevroren, waardoor de textuur en smaak zo goed mogelijk bewaard blijft.
Scroll naar onderen om te ontdekken hoe jij hiermee de lekkerste sushi maakt.
Kun je zalm uit de supermarkt gebruiken voor sushi?
Het korte antwoord is ja, zalm uit de supermarkt kan je gebruiken voor sushi. Het is erg belangrijk dat de zalm van een betrouwbare leverancier komt, zoals een supermarkt, visspecialist of een restaurant.
In rauwe vis zoals zalm kunnen namelijk ziekmakende bacteriën zitten, zoals salmonella. Daarom is het af te raden aan jongeren, zwangere vrouwen, ouderen en mensen die gevoelig zijn voor infecties om rauwe vis te eten.
Verschillende voedselexperts raden daarom aan om goed te kijken wat voor rauwe vis je koopt. Het liefst koop je daarom je zalm bij een visspecialist, zoals Zalm van Urk.
Hoe kan je rauwe zalm het lekkerste marineren voor in de sushi?
Er zijn vele verschillende mogelijkheden om zalm te marineren. Eigenlijk is er niet één gouden tip te geven over welke marinade nou het beste is voor de zalm die je gebruikt voor de perfecte sushi.
De één houdt van een frisse met een frisse en lichte smaak, terwijl de ander misschien juist van een meer zoete Aziatische marinade houdt. Om het je wat makkelijker te maken hebben we daarom een lijst samengesteld met de lekkerste marinades voor zalm.
Welke rijst voor sushi?
Japanse kortkorrelige rijst is de topkeuze voor sushi vanwege de kleverige structuur en subtiele, lichtzoete smaak. Vooral rijst uit Hiroshima en Niigata is geliefd door sushi-chefs, dankzij de perfecte combinatie van klimaat en bodem die zorgt voor hoge kwaliteit.
Echte Japanse sushirijst is niet altijd even makkelijk te vinden in Europa, omdat de beste rijst vaak direct wordt opgekocht door toprestaurants. Gelukkig kun je in Aziatische supermarkten prima alternatieven vinden. Merken zoals Nishiki en Tamanishiki bieden uitstekende sushirijst die perfect is voor thuisgebruik.
Gebruik altijd kortkorrelige rijst voor sushi. Het zorgt ervoor dat je rollen stevig blijven en de smaak van verse vis, zoals zalm, optimaal tot zijn recht komt. Met de juiste rijst zet je moeiteloos heerlijke sushi op tafel!
Heerlijk sushi recept met teriyaki-zalm
Wil jij heerlijke sushi op tafel zetten en je gasten verrassen? Dan hebben we een lekker sushi recept voor je met teriyaki zalm! Dit recept zit vol smaak en goede voedingswaarden.
Bereidingstijd: 1 uur en 30 minuten.
Aantal personen: Dit recept is voldoende voor +- 4 personen (ongeveer 32 sushirolletjes, uitgaande van 8 stukjes per rol).
Ingrediënten:
Voor de sushirijst:
250 gram sushirijst
300 ml water
3 eetlepels rijstazijn
1 theelepel suiker
½ theelepel zout
Voor de vulling:
200 gram teriyaki-zalm (vooraf gemarineerd)
1 komkommer
1 avocado
4 norivellen
Sesamzaadjes (optioneel)
Voor serveren:
Sojasaus
Wasabi
Ingelegde gember
Bereidingswijze:
Sushirijst bereiden:
Spoel de sushirijst grondig onder koud stromend water totdat het water helder is. Dit verwijdert overtollig zetmeel en voorkomt dat de rijst te plakkerig wordt.
Laat de rijst 10 minuten uitlekken in een zeef.
Plaats de rijst in een pan met dikke bodem en voeg 300 ml water toe. Laat de rijst 10 minuten staan, zodat deze het water kan absorberen.
Breng de rijst met het deksel op de pan aan de kook op hoog vuur. Zodra het kookt, verlaag het vuur en laat de rijst 12 minuten zachtjes koken.
Haal de pan van het vuur en laat de rijst, met de deksel op de pan, nog 15 minuten rusten.
Verwarm ondertussen de rijstazijn, suiker en zout in een kleine pan op laag vuur totdat de suiker en het zout zijn opgelost. Laat het mengsel afkoelen tot kamertemperatuur.
Schep de rijst in een brede, niet-metalen schaal en sprenkel het azijnmengsel erover. Meng de rijst voorzichtig met een houten spatel terwijl je luchtige bewegingen maakt om de rijst niet te pletten.
Laat de rijst afkoelen tot kamertemperatuur voordat je deze gebruikt voor het rollen van sushi.
Teriyaki-zalm bereiden:
Verwarm een koekenpan op middelhoog vuur en bak de gemarineerde teriyaki-zalm aan beide zijden tot deze gaar en licht gekarameliseerd is.
Laat de zalm afkoelen en snijd deze vervolgens in dunne reepjes.
Vullingen voorbereiden:
Schil de komkommer en snijd deze in lange, dunne reepjes.
Halveer de avocado, verwijder de pit en schil, en snijd het vruchtvlees in dunne plakjes.
Sushi rollen:
Leg een norivel met de glanzende kant naar beneden op een bamboe sushimatje.
Bevochtig je handen met water om plakken te voorkomen en verdeel een dunne laag sushirijst gelijkmatig over het norivel, waarbij je aan de bovenkant een rand van ongeveer 2 cm vrijlaat.
Leg in het midden van de rijst een paar reepjes teriyaki-zalm, komkommer en avocado.
Rol het sushimatje vanaf de onderkant stevig op, terwijl je lichte druk uitoefent om een compacte rol te vormen. Bevochtig de vrije rand van het norivel met een beetje water om de rol te sluiten.
Herhaal dit proces voor de overige norivellen en vullingen.
Serveren:
Snijd de sushirollen met een scherp mes in gelijke stukjes.
Bestrooi eventueel met sesamzaadjes voor extra smaak en textuur.
Serveer de sushi met sojasaus, wasabi en ingelegde gember.
En klaar is kees! Nu kan je laten zien dat jij een ware sushi master bent, eet smakelijk!
De lekkerste zalm bij Zalm van Urk
De lekkerste zalm voor in de sushi is dus sashimi-grade zalm. Maar ook met andere soorten verse zalm kan je een heerlijke sushi op tafel zetten. Het is erg belangrijk dat je zalm van goede kwaliteit gebruikt, zodat je zeker weet dat er geen ziekmakende bacteriën in zitten.
Bij Zalm van Urk verzekeren we je hiervan met onze verse zalm van de hoogste kwaliteit rechtstreeks uit Noorwegen. Kies hieronder uit de verschillende zalmproducten en ga snel aan de slag met het maken van lekkere verse sushi!

door Zalm van Urk op dec. 18 2024
Zalm, wie is er niet dol op? Het is niet voor niets dat zalm de favoriete vissoort is van vele visliefhebbers. De malse structuur, boordevol goede vitamines en lekker vettig (op de goede manier).
Om de zalm van nog meer smaak te voorzien zijn er allerlei soorten marinades die de smaak van zalm nog beter of op een hele andere manier naar voren laten komen. Maar hoe doe je dit goed en wat zijn lekkere zalm marinades?
Hoe zalm marineren?
Het marineren van een stukje zalm is een eenvoudig proces dat zorgt voor extra smaak en een heerlijke malsheid. Begin met het schoonmaken van de zalm en dep deze droog met een keukenpapiertje. Kies vervolgens een marinade die past bij jouw smaak, zoals een frisse citrusmarinade of een pittige Aziatische saus (hierover zo meteen meer).
Leg de zalm in een platte schaal en giet de marinade erover. Zorg dat de zalm helemaal bedekt is, zodat de smaken goed intrekken. Dek de schaal af en zet deze in de koelkast.
Hoe lang moet je zalm marineren?
De tijd die je nodig hebt om zalm te marineren, hangt af van de marinade en de gewenste smaakintensiteit. Voor lichte marinades zoals citroen en dille is 30 minuten tot 1 uur vaak voldoende.
Bij sterkere marinades, zoals sojasaus of knoflook, kun je de zalm tot maximaal 4 uur marineren. Laat de zalm niet te lang in een zure marinade (bijvoorbeeld met azijn of citroensap) liggen, omdat dit de structuur van de vis kan veranderen. Haal daarom op tijd de zalm uit de marinade.
Klaar met marineren? Bak de zalm dan aan beide kanten in circa 6 minuten gaar.
5 heerlijke marinades voor zalm
Hoewel er heel veel soorten marinades zijn waarmee je de smaak van zalm kan verrijken, zijn er vijf die er in onze ogen uitspringen:
1. Citrusmarinade
Meng wat citroensap, sinaasappelsap, olijfolie en verse tijm in een kom. Marineer de zalm minimaal 30 minuten.
Smaak: Frisse, lichte, zoete smaak
2. Zoet-pittige marinade
Roer honing, sojasaus, fijngehakte chilipeper en geperste knoflook door elkaar. Laat het stukje zalm minstens een uur marineren voor de beste smaakbeleving.
Smaak: Zoet, pittig
3. Kruidenboter-marinade
Smelt boter en voeg knoflook, fijngehakte peterselie en een snufje zout toe. Giet over vlees of groenten en laat even intrekken.
Smaak: Romig, hartig en kruidig
4. Aziatische marinade
Mix sojasaus, sesamolie, geraspte gember en bruine suiker tot een glad mengsel. Marineer je gerecht minimaal 30 minuten.
Smaak: Zoet, nootachtig
5. Mediterrane marinade
Combineer olijfolie, citroensap, oregano en fijngehakte knoflook. Laat vlees of groenten minstens een uur marineren.
Smaak: Frisse en kruidige smaak
Dit zijn onze 5 favoriete marinades om je stukje zalm nog lekkerder te maken. Er zijn echter veel smaken die je lekker kan combineren met zalm, dus we moedigen je aan om ook zelf te experimenteren met wat marinades.
Het laatste nieuws & aanbiedingen ontvangen?
Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en we laten het weten zodra we een nieuwtje of leuke aanbieding hebben.
Welke kruiden kan je gebruiken voor zalm?
Net als bij de marinades, zijn er veel verschillende kruiden die bij zalm passen. Denk hierbij aan dille, peterselie, tijm en citroengras. Welke zalm kruiden jij kiest, ligt natuurlijk helemaal aan je persoonlijke voorkeur.
Om je keuzestress te besparen hebben wij een heerlijke kruidenmix samengesteld die perfect is afgestemd om de beste smaakbeleving uit jouw stukje zalm te halen: de fant peper mix.
Deze mix van kruiden is samengesteld in Noorwegen, het land waar onze zalm ook vandaan komt. Het heeft een kruidige en milde peper smaak met een warme ondertoon. Wij vinden de smaak lastig om te omschrijven, maar lekker is die wel! Probeer ‘m eens.
De lekkerste zalm bij Zalm van Urk
Hoewel er dus allerlei lekkere marinades en kruiden zijn waarmee je een stukje zalm nog lekkerder kan maken, is het hiervoor belangrijk dat de zalm zelf ook van goede kwaliteit is. Bij Zalm van Urk verzekeren we je hiervan met onze verse zalm rechtstreeks uit Noorwegen.
Kies hieronder uit de verschillende zalmproducten en verwen jezelf op een heerlijk stukje zalm!

door Zalm van Urk op dec. 13 2024
Zalm is volgens velen het lekkerste stukje vis. Het liefst maak je dit gerecht daarom ook zo lekker mogelijk klaar. Maar doe je dit door de zalm te bakken in olie of boter? Er is geen goed of fout antwoord.
Beide opties hebben hun voordelen en het hangt grotendeels af van het gewenste resultaat en persoonlijke voorkeur. Hieronder geven wij je tips en inzichten voor het maken van de beste keuze!
In het kort
Gebruik olie voor een knapperige korst en een neutrale zalmsmaak
Gebruik boter voor een rijkere smaakbeleving en een vetter stukje zalm
Olie voor een knapperige korst
Olie is een veelgebruikte optie om zalm te bakken vanwege het hoge rookpunt van veel soorten olie, zoals zonnebloemolie, olijfolie en arachideolie.
Een hoog rookpunt betekent dat de olie op een hogere temperatuur verhit kan worden zonder te verbranden, dit is ideaal als je een knapperige kost op de zalmfilet wil krijgen.
Daarnaast heeft olie een neutrale smaak, waardoor de natuurlijke smaak van de zalm meer naar voren komt. Je zalm nog lekkerder maken? Dat kan met deze zalm kruiden uit Noorwegen!
Tip voor het bakken in olie: Bij het bakken van een zalmfilet in olie is het handig om de pan eerst goed te verhitten en de olie pas toe te voegen wanneer de pan al goed warm is.
Dit zorgt er namelijk voor dat de zalm snel dichtschroeit, waardoor de sappen in de vis blijven en de buitenkant een mooie krokant laagje krijgt.
Boter voor extra smaak
Boter heeft een lager rookpunt dan de meeste oliën, met als resultaat dat het sneller kan verbranden bij hoge temperaturen.
Toch is boter een goede keuze voor het bakken van zalm op een middelmatige temperatuur. Boter zorgt namelijk voor een heerlijke rijke en volle smaak, wat goed bij de vettigheid van de vis past.
Tip voor het bakken in boter: om te voorkomen dat de zalm aanbrand raden wij aan om de zalmfilet eerst even kort aan te bakken in olie en op het eind een klontje boter toe te voegen.
Dit wordt ook wel ‘arroseren’ genoemd. Hierbij giet je met een lepel de gesmolten boter over de zalm heen terwijl je deze verder bakt. Het resultaat: een goudbruine kleur en een rijke smaak zonder dat de boter verbrand.
Het laatste nieuws & aanbiedingen ontvangen?
Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en we laten het weten zodra we een nieuwtje of leuke aanbieding hebben.
De lekkerste zalm koop je bij Zalm van Urk
De keuze tussen olie of boter voor het bakken van zalm hangt dus vooral af van de gewenste smaak en textuur van de zalm. Gebruik olie voor een knapperige korst en boter voor een rijke smaak. Wil je het beste van beide werelden, gebruik dan de techniek arroseren.
Om een lekker stukje zalm op tafel te zetten, moet de basis in ieder geval goed zijn: een goed stuk zalm. Hier ben je bij Zalm van Urk van verzekerd. Onze zalm is van hoge kwaliteit en komt uit Noorwegen.
Kies hieronder uit de verschillende zalmproducten en verwen jezelf op een heerlijk stukje vis!

Zalm ontdooien, hoe doe je dat?
door Zalm van Urk op nov. 28 2024
Zalm is één van de lekkerste en gezondste vissoorten die er is. Het is vol van smaak en bevat veel vitamine D, B2 en A. Altijd een goede keuze dus voor jouw maaltijd. Maar hoe ontdooi je zalm nou goed en waar moet je op letten? Wij leggen het je uit!
Hoe kan je zalm ontdooien?
Om bevroren zalm te ontdooien leg je het in een afgesloten zak een uur in een bak met koud water. Omdat zalm een vette vissoort is en minder lang houdbaar is dan magere vissoorten, kan je zalm het beste in een afgesloten plastic zak doen.
Hiermee voorkom je dat er water bijkomt en blijven alle vitamines en mineralen behouden. Leg de zak met de bevroren zalm in een bak met koud water. Zorg ervoor dat de zalm volledig onder water staat.
Hoe lang moet zalm ontdooien?
We krijgen vaak de vraag; hoe kan je snel zalm ontdooien? Dat hangt natuurlijk af van de grootte van de zalm, maar ook van de manier waarop je het doet. Je moet zalm nooit in warm water laten ontdooien, aangezien dit bacteriegroei veroorzaakt.
Leg de vis daarom in een bak met water en zorg er voor dat de zalm volledig onder water staat. Als je een zalm snel wilt ontdooien raden we je aan om, om de 10 minuten het water te verversen. Zo wordt het niet te koud en is de vis sneller klaar voor bereiding.
Voor een klein stuk zalm zal het ongeveer 20 minuten duren en voor een groter stuk een uur.
Kan je bevroren zalm bakken?
Ja, zeker kan je bevroren zalm bakken. De bereiding in de pan werkt het beste met zalmfilets of losse stukjes zalm. Haal de zalm uit de vriezer en spoel deze even af met water om kleine stukjes ijs te verwijderen.
Dep de zalm even droog met keukenpapier en zet de pan op middelhoogvuur. Belangrijk om even beide kanten te bestrijken met een beetje olijfolie om aankoeken te voorkomen.
Bak de zalm eerst met de vleeskant naar beneden en draai ‘m vervolgens om en gebruik lekkere zalmkruiden om er echt een lekker stukje vis van te maken. Na ongeveer acht minuten is de zalm klaar!
Kan je zalm ontdooien in de magnetron?
Het is mogelijk om zalm te ontdooien in de magnetron, maar dit kan je beter niet via de normale magnetron stand doen. Op een warme stand in de magnetron kan de buitenkant van de zalm al snel te gaar worden, terwijl de binnenkant nog bevroren is.
Het beste is dus om de zalm te ontdooien in water, maar als je echt in tijdnood bent kan je ook de ontdooistand kiezen van de magnetron en de zalm regelmatig keren.
Hoe lang kun je zalm in de vriezer bewaren
Als vis van ver komt, is het vaak al eens ingevroren geweest, het is daarom het beste om dit niet nog eens in te vriezen. Als je vis koopt dat uit de buurt komt kan je dit het beste snel na de aankoop invriezen.
Zalm is een vette vis en blijft ingevroren zo’n drie maanden goed. Magere vis zoals kabeljouw en koolvis blijft tot wel zes maanden goed.
Om de hoogst mogelijk kwaliteit te bieden, hebben wij geen bevroren zalm, ‘diepvries-vers’ of refreshed zalm. Bij ons vind je alleen echt verse zalm voor de beste smaakbeleving!
Kan je ontdooide vis bewaren in de koelkast?
Heb je een lekker stukje vis klaargemaakt, maar is er nog wat over, of heb je vis door een gerecht verwerkt en wil je dit bewaren voor de volgende dag? Dan kan dat prima.
Het is wel belangrijk dat de vis die je in het gerecht hebt verwerkt vers was. Zoals net gezegd is het namelijk belangrijk dat vis niet twee keer ingevroren wordt. Koel de restjes zo snel mogelijk af en zet ze binnen een uur weer in de koelkast. Zo kan je de volgende dag weer genieten van je maaltijd!
Het laatste nieuws & aanbiedingen ontvangen?
Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en we laten het weten zodra we een nieuwtje of leuke aanbieding hebben.
De beste zalm bij Zalm van Urk
Er zijn dus verschillende manieren om je zalm te ontdooien en een lekker stukje vis op tafel te zetten. Hoewel de manier waarop je het ontdooit natuurlijk invloed heeft op de smaak, wordt dit voor het grootste deel bepaald door de kwaliteit van de zalm. Om jezelf te verzekeren van een lekker stukje zalm ben je bij Zalm van Urk aan het goede adres.
Onze zalm is namelijk van hoge kwaliteit en komt uit Noorwegen. Kies hieronder uit de verschillende zalmproducten en verwen jezelf op een heerlijk stukje vis!

door Zalm van Urk op sep. 27 2024
Zalm is een heerlijke stukje vis boordevol smaak en vitaminen. Niet zo gek dat veel mensen dit dan ook graag eten. Door zalm in de airfryer te bereiden kan je in een handomdraai dit lekkere stukje moot op tafel zetten.
In dit artikelen vertellen we precies hoe je zalm uit de airfryer bereid en delen we een heerlijke zalm met pesto recept voor in de airfryer. Lees snel verder!
Hoe lang moet zalm in de airfryer?
Zalm in de airfryer, hoe lang moet dat erin? De perfecte temperatuur voor het garen van zalm is 180 graden. Begin dan ook met het verwarmen van je airfryer op 180 graden. Voordat je je zalm in de airfryer doet raden wij aan om deze lekker te marineren net zoals bij zalm uit de oven (later in dit artikel bespreken we een lekkere zalm marinade).
Als je de zalmfilets hebt gemarineerd, plaats je deze in de voorverwarmde airfryer. Je kunt de zalm direct in het mandje bakken, zodat eventueel overtollig vet weg kan druppelen. Wil je de zalm extra sappig houden? Wikkel de filets dan in aluminiumfolie, zodat de natuurlijke sappen beter behouden blijven.
Hoelang zalm in de airfryer moet, hangt af van de grootte van de filets, maar meestal duurt het 8 – 10 minuten voor de perfecte bereiding. De zalm is klaar als deze mooi gaar en lichtbruin van de buitenkant.
Bevroren zalm in airfryer, kan dat?
Het is zeker mogelijk om bevroren zalmfilets in de airfryer te bereiden. Haal je zalmfilet(s) uit de vriezer en spoel ze af met water totdat de stukjes ijs er af beginnen te smelten. Hiermee voorkom je dat de filets tijdens de bereiding waterig worden. Dat wil je natuurlijk niet.
De temperatuur van de airfryer schroeven we iets omhoog naar 200, aangezien de filets nog bevroren zijn. Bak ze vervolgens 6 minuten per kant (huid en vleeskant). Als je een saus over de filets doet raden we je aan om de filets na deze 12 minuten nog 3 minuten te laten koken. Hierdoor wordt het een lekker geheel.
Kan vis in aluminiumfolie in de airfryer?
Vispakketjes zijn een ideale manier om vis te bereiden. Door de zalm te verpakken in een zalmpakketje van aluminiumfolie, worden de sappen en aroma’s goed bewaard. Hierdoor blijft de zalm lekker sappig en vol van smaak.
Een zalmpakketje in de airfryer is een makkelijke en snelle manier om een heerlijk stukje zalm op tafel te zetten! Er zijn overigens wel airfryer merken die dit afraden, dus controleer het altijd even.
Tip voor een lekker zalmpakketje: Maak een zalmpakketje met haricort verts, cherrytomaten, groene pesto, zongedroogde tomaten, wat geraspte kaas en peper en zout. Even 10 minuten in de airfryer en voila! Een heerlijke maaltijd.
Het laatste nieuws & aanbiedingen ontvangen?
Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en we laten het weten zodra we een nieuwtje of leuke aanbieding hebben.
Zalm met pesto, een overheerlijk zalm recept in de airfryer
Je weet nu hoe je zalm uit de airfryer kan bereiden. Om de lekkerste zalm op tafel te zetten hebben wij een heerlijk zalm recept voor je! Een lekkere zalm met pesto voor in de airfryer.
Voorbereiding: 20 minuten (inclusief marineren)
Kooktijd: 10 minuten
Ingrediënten:
Voor de zalm en marinade:
500 gram zalmfilet (zonder huid)
2 eetlepels olijfolie
1 eetlepel sojasaus
1 eetlepel honing
1 theelepel citroensap
1 teentje knoflook, fijngehakt
Zout en peper naar smaak
Voor de pesto:
1 bosje verse basilicum
1 teentje knoflook
2 eetlepels pijnboompitten
50 gram Parmezaanse kaas, geraspt
4 eetlepels olijfolie
Zout en peper naar smaak
Bereidingswijze:
Marineren:
Meng in een kom de olijfolie, sojasaus, honing, citroensap, en fijngehakte knoflook. Voeg zout en peper toe naar smaak.
Leg de zalmfilets in de marinade en zorg ervoor dat de zalm goed bedekt is. Laat de zalm ongeveer 15 minuten marineren.
Pesto bereiden:
Terwijl de zalm marineert, maak je de pesto door de basilicum, knoflook, pijnboompitten, Parmezaanse kaas en olijfolie in een blender of keukenmachine te mengen tot een gladde saus. Voeg zout en peper naar smaak toe.
Verwarm ondertussen de airfryer voor op 180°C.
Zalm bereiden in de airfryer:
Haal de zalm uit de marinade en leg de filets in het mandje van de airfryer. Bak de zalm gedurende 8-10 minuten, afhankelijk van de dikte van de filets. Controleer of de zalm gaar is, maar nog sappig van binnen. De zalm is gaar als deze een bruin laagje heeft.
Afwerken:
Haal de zalm uit de airfryer en besmeer deze met een royale laag pesto.
Plaats de zalm nog even terug in de airfryer voor 2 minuten om van de pesto en de zalm een lekker geheel te maken.
Serveer de zalm met extra pesto aan de zijkant en eventueel een partje citroen.
Serveertip:
Deze zalm gaat uitstekend samen met een frisse salade of gestoomde groenten zoals asperges of broccoli. Je kunt ook wat geroosterde aardappelen of quinoa als bijgerecht serveren. Eet smakelijk!
De beste zalm bij Zalm van Urk
Door je zalmfilets in de airfryer te bereiden zorg je ervoor dat je deze lekkernij op een makkelijke en snelle manier op tafel zet. Het maakt niet of je filets bevroren zijn of niet, door onze tips te volgen smaakt het sowieso goed.
Uiteraard is de kwaliteit van de zalmfilets wel erg belangrijk. Voor goede kwaliteit zalm ben je bij Zalm van Urk aan het goede adres.
Onze zalm is namelijk van hoge kwaliteit en komt uit Noorwegen. Kies hieronder uit de verschillende zalmproducten en verwen jezelf op een heerlijk stukje vis!

door Zalm van Urk op sep. 23 2024
Zalm is een heerlijk en gezonde vissoort die je vast wel eens hebt bereid. Het is een veelzijdig stukje moot waarmee je alle kanten mee op kunt. Maak bijvoorbeeld een salade met verse zalmsnippers of bereid een lekker stuk gerookte zalm voor een lekker diner.
Hoewel zalm van zichzelf al een lekkere smaak heeft, maken heerlijke zalm kruiden het een onweerstaanbaar gerecht. Maar welke kruiden passen bij zalm? In dit artikel vertellen we precies welke kruiden zalm het beste laten smaken!
Wat voor kruiden op zalm?
Er zijn verschillende kruiden die zalm heerlijk laten smaken. In veel gerechten wordt dille genoemd als het beste kruid, maar dit is allang niet meer het enige goede kruid. Welke kruiden zalm lekker laten smaken laten we hieronder zien aan de hand van 6 verschillende soorten kruiden.
Tijm
Tijm is een sterke en warme kruidensoort die vol smaak zit. Het heeft een licht bittere smaak en dit is heel lekker in combinatie met een verse en zachte zalmmoot.
Zalm met dille
Dille heeft in tegenstelling tot tijm juist een frisse, citroenachtige smaak. Deze ietwat zoete smaak werkt goed samen met een beetje knoflook (komen we zo op terug). De frisse smaak maakt dille één van de lekkerste kruiden op zalm.
Peterselie
Met zijn iets wat frisse en kruidige smaak past peterselie goed bij zachte en vette zalm. Daarnaast ziet peterselie er heel smakelijk uit en kan je dit dus goed gebruiken om je zalm te kruiden. Je kan gedroogde peterselie gebruiken tijdens het bakken of bereiden, maar we raden aan om de vis met verse peterselie te serveren. Dit ziet er mooier uit en smaakt beter!
Dragon
Dragon is een lekkere zalmkruid waar niet zo vaak aan gedacht wordt. Jammer, want het is een echte smaakmaker bij visgerechten. Dragon heeft namelijk een soepele en anijsachtige smaak, perfect in combinatie met vettige zalm. Een echte aanrader!
Zalm kruiden met knoflook
De combinatie van knoflook en vis is voor velen een bekend iets. De krachtige en ietwat pittige smaak van knoflook haal het meeste uit de zalm en zorgt voor een ware smaakbeleving. Voor een heerlijke smaakbeleving is het lekker om de krachtige smaak van knoflook te mixen met de frisse tinten van dille.
Fant pepper mix
Ben je op zoek naar de beste zalm kruiden? Dan is de fant pepper mix niet te missen. Dit is onze eigen kruidenmix die is samengesteld in Noorwegen, waar onze verse zalm ook vandaan komt. Het resultaat is een kruidige en milde peper smaak met een warme ondertoon.
De kruiden zijn lekker voor de bereiding van verse zalm en smaken heerlijk op warm en koud gerookte zalm. Ontdek deze heerlijke kruidenmix en maak je zalm onweerstaanbaar!
Vers of gedroogde zalm kruiden?
Je kunt ervoor kiezen om gedroogde of verse zalm kruiden te gebruiken. Verse kruiden komen het beste tot hun recht wanneer je de zalm in oven gaart en de gedroogde kruiden werken beter in de pan. Welke kruiden je gebruikt is uiteraard aan jezelf. We hebben net 6 soorten met je gedeeld en raden aan om lekker uit te proberen.
Door verschillende zalm kruiden te proberen en eventueel met elkaar te combineren kan je het lekkere stukje vis ook weer met andere bijgerechten serveren.
Welke kruiden op zalm in de oven?
Voor een zalm in de oven kan je gebruik maken van de volgende zalm kruiden: peper, zout, dille, peterselie, tijm, dragon, knoflook en de fant pepper mix van Zalm van Urk. Door één van deze, of een combinatie van deze kruiden te gebruiken bereid je een heerlijke zalm in de oven!
De beste zalm kruiden op de BBQ
Ook voor op de bbq kan je gebruik maken van de eerder genoemde kruidensoorten. Daarnaast is het erg lekker om een zalm op de bbq te marineren voor een intense smaakbeleving. Laat de zalm minimaal een uur marineren.
Een goede basis voor een marinade bestaat uit olijfolie, citroensap, knoflook, kruiden (bijvoorbeeld dille) en peper. Serveer de zalm met een frisse salade voor een heerlijke combinatie van smaken.
Het laatste nieuws & aanbiedingen ontvangen?
Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en we laten het weten zodra we een nieuwtje of leuke aanbieding hebben.
De beste zalm bij Zalm van Urk
Er zijn dus vele zalm kruiden waarmee je de zalm nog lekkerder maakt. Maar ook zonder kruiden moet zalm een heerlijke smaak hebben. Om jezelf hiervan te verzekeren ben je bij Zalm van Urk aan het goede adres.
Onze zalm is namelijk van hoge kwaliteit en komt uit Noorwegen. Kies hieronder uit de verschillende zalmproducten en verwen jezelf op een heerlijk stukje vis!

door Zalm van Urk op jul. 30 2024
Poké bowls zijn in de laatste jaren uitgegroeid tot één van de meest bekende gerechten. De aantrekkelijke combinatie van kleurrijke producten en toevoegingen zorgen voor een kleurrijk feestje in een kom.
Door de vele groentesoorten die worden gebruikt is het ook nog eens een hele gezonde maaltijd. Niet zo gek dus dat steeds meer mensen fan zijn van poké bowls.
Hoewel er vele soorten poké bowls bestaan, hebben wij een duidelijk favoriet: de pokébowl met zalm. De combinatie van frisse zalm en heerlijke groenten smaakte namelijk naar meer. Daarom delen we in dit artikel onze tips en adviezen voor de beste pokébowl zalm!
Welke zalm voor poké bowl?
Dat hangt helemaal af van je persoonlijke smaak en voorkeur en daarom hebben we bij Zalm van Urk verschillende lekkere opties. Voor de perfecte poké bowl kan je kiezen uit verse zalmfilet, warm gerookte zalm en koud gerookte zalm.
Misschien denk je nu, maar wat maakt het type zalm uit? Zalm is toch zalm? Dat is niet helemaal waar. De verschillende bereidingen zorgen voor een unieke smaak. Daarover hieronder een korte toelichting:
Verse zalmfilet: Dit is de beste optie voor als je de pure zalm smaak wil behouden. Je kan er vele kanten mee op in je pokébowl en het is heerlijk te kruiden.
Warm gerookte zalm: Houd je van een rokerige smaak? Dan is warm gerookte zalm wat voor jou. De rokerige smaak voegt een extra smaaksensatie toe aan jouw poké bowl.
Koud gerookte zalm: Deze zalm is op een lagere temperatuur gerookt en heeft hierdoor een wat frissere smaak ten opzichte van warm gerookte zalm. De frissere smaak maakt het een perfecte toevoeging voor een heerlijke poké bowl.
Wat zijn de ingrediënten van een poké bowl?
Er zijn in de basis vijf pokébowl ingrediënten: koolhydraten, eiwitten, groenten/fruit, sauzen en dips/toppings. Deze onderdelen worden geserveerd in een mooie kom, waar ze niet met elkaar worden gemengd. Door ze over elkaar en naast elkaar te plaatsen wordt er een mooi visueel effect gerealiseerd.
De vijf poké bowl ingrediënten kunnen er als volgt uit zien:
Koolhydraten
Koolhydraten zorgen voor een verzadigd gevoel en leveren de nodige energie. De meeste bekende basis van koolhydraten in een poké bowl zijn rijst of quinoa. Maar ook (zoete) aardappelen wordt wel eens gebruikt. Allemaal gezonde en energierijke producten.
Eiwitten
Voedingsmiddelen met eiwitten vormen een belangrijk onderdeel van de poké bowl. Hierin kan je een onderscheid maken in plantaardige eiwitten zoals tofu, linzen of kikkererwten of dierlijke eiwitten zoals biefstukpuntjes of heerlijk zalm.
Groenten en/of fruit
Naast de net genoemde belangrijke voedingsmiddelen zorgen vooral de groenten en fruit voor het mooie visuele plaatje van de bekende poké bowl. Met allerlei kleurrijke ingrediënten kan een normale poké bowl omgetoverd worden tot een kleurrijk kunstwerk.
Het mooie aan groenten en fruit is dat deze in vele verschillende kleuren, vormen en maten te verkrijgen zijn. Zo kan iedereen zijn of haar eigen creativiteit kwijt in de poké bowl!
Sauzen
Uiteraard kan een lekkere saus niet ontbreken. Het zorgt ervoor dat de poké bowl net dat extra zetje krijgt in smaakbeleving. Denk bijvoorbeeld aan een lekkere spicy-mayo saus voor een iets wat pittige maar romige smaaktoevoeging.
Dips en/of toppings
Een poké bowl is niet compleet zonder een mooie aftopping of een lekkere dip. Naast dat ze belangrijke vitaminen en mineralen meebrengen, zorgen ze ook voor de laatste visuele toevoegingen voor het mooie uiterlijk van de poké bowl. Denk bijvoorbeeld aan knapperige noten of geroosterde zaden.
Wat is een lekkere marinade voor een pokébowl zalm
Een lekkere marinade maakt een heerlijk stukje zalm onweerstaanbaar. Er zijn vele soorten marinades, maar in onze ogen zijn deze drie het beste voor een poké bowl.
Tijgermelk
Deze marinade komt uit de Peruviaanse keuken en bestaat voor een groot deel uit citrus. De citrus zorgt ervoor dat de zalm heel licht gaart in het sap, waardoor het een rijke smaaksensatie krijgt. Er zijn verschillende manieren om deze marinade te maken. Wat er in ieder geval bij hoort (moet) zijn citrusvruchten zoals limoen, sinaasappel, chili’s en zout of een visbouillon.
Teriyaki
Een teriyaki marinade is bij iedereen wel bekend, maar over de zalm is dit echt te gek. En het mooie is dat het heel simpel te maken is: Meng wat mirin, sojasaus, limoensap, geraspte gember, fijngehakte bosuitjes en voila! Een heerlijk marinade. Gaar de zalm langzaam in de oven met de marinade en maak ‘m helemaal af met wat sesamzaad.
Honing-knoflook marinade
Waar de teriyaki marinade een iets stevigere smaak heeft, is deze marinade juist licht, fris met een fijn zoetje. Zo wordt de smaak van de zalm goed behouden, maar kan je wel genieten van dat beetje extra smaak. Meng wat citroensap met honing en geraspte knoflook en sluit af met een scheutje olijf olie. Even mengen, aanbrengen op de zalm en dan..genieten!
Het laatste nieuws & aanbiedingen ontvangen?
Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en we laten het weten zodra we een nieuwtje of leuke aanbieding hebben.
Wat is lekker bij een pokébowl met zalm?
Zoals we op het begin al even benoemde zijn er vijf poké bowl ingrediënten die de basis vormen voor een heerlijke en goed gevulde poké bowl. Met de ruime keuze kan het lastig zijn om te bepalen wat nou precies lekker is bij een pokébowl met zalm.
Wij helpen je hierin een handje verder met de onderstaande tips:
Lekkere groenten
Radijsjes
Komkommer
Edemame
Wortel
Avocado
Mango
Onmisbare toppings
Verse kruiden; Dille, peterselie, bieslook, basilicum
Cashewnootjes
Zeewier
Schijfjes augurk
Gebakken/Crispy uitjes
Met deze groenten en toppings maak jij je poké bowl compleet!
Een lekker pokébowl recept met zalm
Er zijn veel recepten te vinden over het bereiden van een lekkere pokébowl met zalm. Wij zeggen daarom niet dat we het beste recept hebben, maar wel de beste zalm!
Om ervoor te zorgen dat de beste zalm volledig tot zijn recht laat komen, hebben we hieronder een heerlijk fris en gezond pokébowl zalm recept opgesteld waarvan jij zeker gaat smullen.
Bereidingstijd: 45 min
Hoofdgerecht/Lunch
2 personen
Pokébowl ingrediënten:
250g verse zalmfilet, in blokjes gesneden
1 rijpe mango, geschild en in blokjes gesneden
200g sushirijst
2 eetlepels rijstazijn
1 eetlepel suiker
1 theelepel zout
1 avocado, in blokjes gesneden
1 komkommer, in dunne plakjes gesneden
1 kleine wortel, julienne gesneden
2 radijsjes, in dunne plakjes gesneden
1 handje edamame bonen (gepeld)
2 eetlepels geroosterde sesamzaadjes
Zeewiersalade (optioneel)
2 lente-uitjes, fijngehakt
Marinade zalm pokébowl:
3 eetlepels sojasaus
1 eetlepel sesamolie
1 eetlepel rijstazijn
1 eetlepel honing of agavesiroop
1 theelepel geraspte gember
1 theelepel sriracha (optioneel voor een beetje pit)
Dressing poké bowl zalm:
2 eetlepels mayonaise
1 eetlepel sriracha
1 theelepel limoensap
Bereidingswijze:
Bereid de rijst:
Spoel de sushirijst goed af onder koud water tot het water helder is.
Kook de rijst volgens de aanwijzingen op de verpakking.
Meng de rijstazijn, suiker en zout in een kom en roer dit mengsel door de warme rijst. Laat de rijst afkoelen tot kamertemperatuur.
Maak de marinade:
Meng in een kom de sojasaus, sesamolie, rijstazijn, honing, geraspte gember en sriracha.
Voeg de blokjes zalm toe aan de marinade en laat het minstens 15 minuten marineren in de koelkast.
Bereid de toppings:
Snijd de mango, avocado, komkommer, wortel en radijsjes zoals aangegeven.
Bereid de edamame bonen volgens de aanwijzingen op de verpakking.
Meng de mayonaise, sriracha en limoensap voor de dressing.
Stel de poké bowl samen:
Verdeel de afgekoelde sushirijst over twee kommen.
Voeg de gemarineerde zalm toe bovenop de rijst.
Verdeel de mango, avocado, komkommer, wortel, radijsjes, edamame bonen en eventueel de zeewiersalade over de kommen.
Strooi de geroosterde sesamzaadjes en lente-uitjes over de bowl.
Sprenkel de sriracha-mayonaise dressing over de toppings.
Serveren:
Serveer de poké bowl direct en geniet van deze frisse en smakelijke maaltijd!
Goede kwaliteit zalm voor de beste poké bowl van Zalm van Urk
Er zijn dus vele manieren om een poké bowl met zalm te maken. Met de vele groentesoorten, verschillende toppings, dips en marinades kan jij je creativiteit aan de loop laten en er je eigen feestje van maken. Zo zet jij een kleurrijk en gezonde maaltijd op tafel.
Een belangrijk onderdeel van een pokébowl met zalm is de zalm. Met de zalm van Zalm van Urk haal jij hoge kwaliteit zalm uit Noorwegen in huis. Zo zet jij de beste pokébowl op tafel!

door Zalm van Urk op jul. 19 2024
Zalm is ontzettend lekker, laten we daarmee beginnen. Dat zul je ongetwijfeld met ons eens zijn, anders zat je vast niet op onze website. Je kunt met zalm veel kanten op, zoals bakken en zalm uit de oven. Daarnaast is het heel gezond voor je!
Het advies om minimaal twee keer in de week vette vis zoals zalm te eten wordt door weinig Nederlanders gehaald. Hopelijk geven we je met dit artikel wat inspiratie om te experimenteren met zalm in de oven met o.a. een lekker recept en de juiste manier van bereiding.
Hoe lang moet zalm in de oven?
Zalm moet ongeveer 14 minuten in een voorverwarmde oven op 180 graden. Zorg ervoor dat de ovenschaal of bakplaat goed gevuld is met iets als boter of olijfolie.
Smaken verschillen natuurlijk, dus op veel recepten zul je wellicht net iets andere instructies vinden afhankelijk van het gerecht. We zien 160 graden met een iets langere tijd in de oven voorbij komen (20 minuten), maar ook een iets hogere temperatuur (200 graden) op 15 minuten. Uiteindelijk gaat het erom hoe jij het lekker vindt, dus ga hier vooral mee experimenteren.
Waarom is zalm uit de oven op 180 graden ideaal?
Zalm uit de oven maken is naar ons idee het beste op 180 graden voor ongeveer 14 minuten. Dat heeft ermee te maken dat we precies weten hoe onze zalm gemaakt is en dus ook hoe jij de beste smaakt kunt bewaken.
Deze temperatuur zorgt naar ons idee voor een optimale balans tussen gelijkmatig garen en het behouden van de sappigheid en smaak. Uitdroging is het grootste gevaar voor zalm uit de oven, dus zorg ervoor dat je hier waakzaam voor bent.
Wanneer is zalm uit de oven gaar?
Zalm uit de oven is gaar wanneer de zalm (bijna) uit elkaar valt. Zodra de textuur is zoals je het wilt en de zalm niet meer ‘doorzichtig’ is, kun je de zalm gaan eten.
Het verschilt een beetje qua oven hoe snel het gaat, maar met bovenstaande graden en minuten moet het goed komen.
Hou om de genoemde reden alleen de zalm wel even in de gaten. Het kan op een gegeven moment snel gaan en je wilt de zalm niet te lang in de oven houden.
Welke soort zalm is het meest geschikt voor in de oven?
Alles hangt af van je persoonlijke smaak, maar je hebt verschillende opties bij Zalm van Urk. Voor zalm in de oven kun je kiezen voor o.a. warm gerookte zalm, koud gerookte zalm of verse zalmfilet.
Sommige zalm recepten lenen zich beter voor de een dan voor de ander. Daarover hieronder een beetje toelichting:
Verse zalmfilet
Als je de pure zalm smaak wilt behouden is dit wellicht je beste optie. Je kunt er veel kanten mee op met je recepten en kruiden.
Warm gerookte zalm
Ben je een liefhebber van een rokerige smaak? Dan is dit ideaal voor jou. Deze heerlijke zalm is zeer geschikt voor gerechten zoals ovenschotels, een quiche of talloze pastagerechten.
Koud gerookte zalm
Deze zalm is op een lagere temperatuur gerookt en smaakt hierdoor wat frisser dan de warm gerookte zalm. Heel geschikt om te serveren op bord, in een pasta of op broodjes. Deze zalm wordt het meest gebruikt in restaurants.
Wat eet je bij zalm uit de oven?
Je kunt met zalm in de oven heerlijke recepten maken en dus veel verschillende gerechten uitproberen. Onze zalm is heel geschikt om op zichzelf in de oven te maken en te serveren met heerlijke groente.
Daarnaast kun je uit de volgende lijst met heerlijke bijgerechten zelf jouw recepten met zalm samenstellen. Met onze zalm uit de oven kun je echt alle kanten op:
Groenten
Gebakken spinazie. Bak eenvoudig de spinazie in een koekenpan met wat olijfolie of boter. Voeg hier naar smaak een beetje knoflook en citroensap aan toe.
Geroosterde asperges. Je kunt asperges met je zalm meebakken in de oven. Als je ze besprenkeld met wat olijfolie, peper, zout en andere smaakmakers zoals citroensap en/of kaas kun je het heel smaakvol maken.
Broccoli. Broccoli kan ook heel lekker én gezond zijn naast je zalm. Je kunt het koken, maar ook meebakken in de oven tot ze goudbruin en knapperig zijn. Voeg daarnaast eventueel de gebruikelijke smaakmakers toe mocht je dat willen (peper, zout, knoflook).
Hartige bijgerechten
Geroosterde aardappelen. Snij aardappeltjes in kleine stukjes, giet hier wat olijfolie en kruiden (bijvoorbeeld rozemarijn) en smaakmakers overheen en bak het goudbruin mee in de oven.
Rijst. Zalm is ook heel lekker met een beetje rijst en groente. Bak de rijst en vermeng deze met groenten zoals komkommer, paprika en andere lekkernijen.
Salades
Bij een zalm uit de oven past een salade heel goed. Je hebt hiervoor verschillende opties, maar wij vinden een frisse salade er goed bij passen.
Hierbij kun je denken aan een groene salade met tomaat, ui, komkommer, paprika en dat soort groenten. Daarnaast heb je de optie om de sla te vervangen met een rijst- of quinoa salade of zelfs een mix van groenten en couscous.
Extra tips
Als extra aanvulling op een inmiddels al heerlijke maaltijd raden we je een dressing aan voor je zalm uit de oven. Onze persoonlijke favoriet is een honing-mosterd dille sausje, maar ook een combinatie van citroen, boter en wat kruiden doet het eigenlijk altijd goed. Hiermee kun je je zalm net iets lekkerder maken!
Maak je liever een volledige zalm salade? Dan kun je ook kiezen voor onze koud gerookte zalmsnippers. Deze passen heel goed in een smakelijke salade of pasta en zijn alvast en makkelijke dunne stukjes verpakt.
Welke kruiden kun je op zalm doen in de oven?
Het kan bijna niet lekkerder, maar om je een laatste suggestie te geven zijn wij enthousiast over het toevoegen van kruiden aan je zalm voordat het in de oven gaat.
Met een milde peper smaak komt de smaak van je zalm zelfs nog beter uit de vers. Met de Kruiden Fant Peper Mix kun je een volledige kant van je zalm insmeren, zodat je overal dezelfde smaak hebt.
Zalm uit de oven recept
Er zijn op het internet talloze recepten met zalm uit de over te vinden. Wij gaan hier niet pretenderen het beste recept te hebben, maar wel de beste zalm!
Toch willen we je een voorzetje geven, zodat je zelf een heerlijk stukje zalm op tafel kunt zetten. Met dit recept voor zalm uit de oven mag je van ons gerust zelf aan de haal gaan om het nog lekkerder te maken.
Bereidingstijd: 20 minutenHoofdgerecht4 personen
Benodigdheden voor zalm uit de oven met groenten (4 personen):
4x een warm gerookte zalm (220 gram)
1 bosje asperges
2 paprika’s
1 courgette
1 rode uit
3 eetlepels olijfolie
4 halve citroenen
3 teentjes knoflook
Smaakmakers (zout en peper)
Garnering (peterselie, dille, wat je maar lekker vindt)
Bereiding:
Voorverwarmen: verwarm de oven op 160 graden
Bakplaat: Bedek je bakplaat met bakpapier of aluminiumfolie of smeer deze goed in met olie / boter
Groenten: Snij de groenten in eetbare stukjes en leg deze op de bakplaat. Giet hier 2 eetlepels olijfolie en smaakmakers overheen
Zalm: Leg je zalm tussen de groenten en giet hier je laatste eetlepel olijfolie, smaakmakers en/of garnering overheen. Als je de zalm met kruiden wilt bakken raden we je aan dit van tevoren te doen
Citroen: Plaats de citroen op of om de zalm
Bakken: Plaats de bakplaat in de voorverwarmde oven en bak gedurende ongeveer 14 minuten de maaltijd af (of tot de zalm en groente gaar is, af en toe controleren)
Serveren: Maak er een mooi bord van of plaats de gehele bakschaal op tafel. Maar net waar je zin in hebt.
Het laatste nieuws & aanbiedingen ontvangen?
Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en we laten het weten zodra we een nieuwtje of leuke aanbieding hebben.
Kwalitatieve zalm voor in de oven van Zalm van Urk
Het mag duidelijk zijn dat je veel kanten op kunt met zalm uit de oven. Je kunt je volledige maaltijd in de over maken of slechts je zalm in de oven en de rest van de maaltijd los op tafel zetten.
Hier kun je eigenlijk niet fout mee gaan, zo lang je zalm hebt van hoge kwaliteit. De zalm van Zalm van Urk heeft deze hoge kwaliteit altijd. Of je nu kiest voor koud gerookte zalm, warm gerookte zalm of verse zalmfilet. Hiermee weet je zeker dat je een heerlijke maaltijd op tafel zet!
ROOKNIEUWS IN JE MAIL!
Ontvang als eerste tijdelijke kortingen en exclusieve deals. Op = op, dus wees er snel bij!
Vragen
Vragen? Of hulp nodig bij je bestelling? Stuur een email naar:
info@zalmvanurk.nl
* Op de geselecteerde mogelijke leverdag. Leverdag is een indicatie.
OVER ONS