MAIL ONS

Omdat we de hele dag druk zijn met het roken van zalm, hanteren wij een reactiebeleid van 24 uur.

In deze tijd verwacht iedereen natuurlijk snelle reacties, maar dat is bij ons niet altijd mogelijk. Omdat het roken van zalm ook geduld vraagt, vragen wij u vriendelijk om geduld ?

U kunt mailen naar info@zalmvanurk.nl

Ook het adres voor de zakelijke, grotere bestellingen.

ADRES

Breehorn 2A
8321 WP
Urk

Email: info@zalmvanurk.nl

Vragen over verzendingen?

Wist u dat TRUNKRS om 16:00 een track en trace naar uw mailadres stuurt? Als u deze vandaag niet 0m 16:00 heeft ontvangen, dan is er sprake van vertraging en komen ze die avond niet langs. Je krijgt dan de volgende dag om 16:00 een Track en Trace, en komen ze die avond dus langs.

Andere vragen en niet om een bestelling te plaatsen:

VERZENDING INFORMATIE

Voor thuisadressen in Nederland:
Besteld u vandaag, dan maken we het de eerstvolgende werkdag klaar, en wordt het die avond bij u bezorgd. U kunt uw gewenste bezorgdatum aangeven bij het afrekenen. Wij verzenden dit met TRUNKRS.

Voor bedrijfsadressen in Nederland:
Op maandag t/m vrijdag voor 15.00 uur besteld is de volgende werkdag bezorgt. Wij verzenden dit met PostNL, en dat is geheel op eigen risico i.v.m. de vertragingen en het niet koelen van de pakketten. Dit doet TRUNKRS namelijk wel.

Bestellingen die na vrijdag 15.00 uur worden geplaatst, worden op maandag verzonden. U heeft de zalm dan dinsdag in huis.
Op zaterdag en zondag roken we namelijk geen zalm.

VOLG ONS TE GEKKE FACEBOOK PAGINA