Exclusieve webshop van de Jongens van de Fant!

BEZORGING

Gekoeld transport van zalm

Lieve klanten van ons; wij zijn overgestapt naar TRUNKRS i.p.v. PostNL. Waarom?

PostNL kan niet met piekmomenten omgaan, halen ze niet bij ons op, ze laten pakketten lang staan, zendingen bederven en jullie en wij zijn de pineut. Dat moest stoppen.

De voordelen van TRUNKRS zijn:

  • Op dezelfde dag in de avond bezorgd (voor 08.00 uur besteld in december)
  • Ben je niet thuis? Dan wordt je pakket ‘s nachts gekoeld opgeslagen, zo blijft de zalm goed!
  • 99% wordt geleverd bij de eerste poging
  • Wat wij in de ochtend bereiden wordt dus in de avond al bij je bezorgd

Wist u dat TRUNKRS om 16:00 een track en trace naar uw mailadres stuurt? Als u deze vandaag niet 0m 16:00 heeft ontvangen, dan is er sprake van vertraging en komen ze die avond niet langs. Je krijgt dan de volgende dag om 16:00 een Track en Trace, en komen ze die avond dus langs.

Vanuit de rookkast aan huis geleverd

Van maandag tot en met vrijdag roken wij verse zalm in onze rookkast. Dat betekend dat we nu dankzij TRUNKRS de zalm op MAANDAG, DINSDAG, WOENSDAG, DONDERDAG en VRIJDAG kunnen laten bezorgen in de avond. Houdt uw mail in de gaten die u bij het afrekenen hebt ingevuld, hierin ontvangt u de verzendgegevens (Track & Trace).

Op zaterdag en zondag kan er dus niet worden bezorgd.

Uitzondering: Wilt u het overdag op een bedrijfslocatie laten bezorgen? Vergeet dan niet een bedrijfsnaam in te vullen omdat we het dan via PostNL verzenden.

Verpakking

Wij verpakken de zalm na het roken in een vacuüm verpakking. Vervolgens wordt deze in een speciale isolatie doos verpakt met koelelementen. Op deze manier kunnen we de temperatuur 24 constant houden, na 24 tot 48 uur kan de temperatuur enkele graden stijgen door de omgevingstemperatuur maar blijven de producten goed op temperatuur. Wij adviseren om de producten op tijd op een koele plaats thuis te bewaren.

Bezorging

Voor zakelijke adressen wordt de bezorging verzorgd door PostNL. Bent u benieuwd wanneer PostNL bij u langs komt? Bekijk de informatie van PostNL hierover hier: Pakket ontvangen

Met Track & Trace kunt u uw pakket hier volgen (u ontvangt de code pas meestal in de nacht van PostNL)
Pakket volgen

Op en om Feestdagen

Tijdens de feestdagen zijn er meestal aangepaste bezorgtijden omdat zo ook de verpakkers en bezorgers van een vrije dag kunnen genieten. Bekijk hier het overzicht van PostNL voor 2019, houdt hier rekening mee met het bestellen. PostNL BEZORGTIJDEN TIJDENS DE FEESTDAGEN (PDF)

In ontvangst nemen

Onze producten kunnen niet dagenlang bij een pick up point blijven liggen of in uw schuur als u niet thuis bent. Zorgt u dat u thuis bent om het pakket aan te nemen of regelt u het met de buren als u niet thuis bent maar wel ons pakket verwacht?

Track & Trace

Bij al onze verzendingen bieden we de mogelijkheid tot Track & Trace. Als het pakket is verzonden ontvangt u automatisch een email waarin u de Track & Trace gegevens vindt. U kunt online uw zending in de gaten houden en meer informatie vinden over de levering.

Verzendkosten

Naast de verpakkingskosten (isolatiedoos en koelelement) en de handelingskosten die we moeten maken om onze producten naar uw huis te kunnen versturen moeten TRUNKRS & PostNL ook betaald worden, hiervoor moeten wij € 7,50 rekenen. Echter, besteld u voor meer dan € 80,- in onze webshop dan nemen wij de verzendkosten voor onze rekening!