Zalmfilet van ZalmvanUrk.nl is verse zalm

Verse zalmfilet is niet overal te verkrijgen, veel online aanbieders verkopen voordelige zalmfilet en kunnen dat doen omdat er een verschil is in de markt.

Kwaliteit zalmfilet

Er is B-kwaliteit zalmfilet te koop online. Als je ergens goedkope zalmfilet ziet staan, dan is de kans groot dat het B-kwaliteit is.Daarnaast wordt er veel zalm ingevroren. Dit is op zich niet verkeerd, maar als je zalmfilet hebt dat al maanden ingevroren is geweest, dan beïnvloed dat de smaak negatief.

Verse zalmfilet

Bij Zalm van Urk verkopen we alleen verse zalmfilet. Als de zalm uit het bassin uit de Noorse fjorden komt, is de zalm binnen een dag bij ons op locatie. Van maandag tot vrijdag komt er elke dag een verse lading zalm binnen. Dat is ook de reden waarom we alleen op die dagen zalm verwerken; wij werken immers alleen met verse zalm.

Zalmfilet gerechten

Met zalm kun je alle kanten op, je kunt deze zelf bereiden in verschillende gerechten. Onze klanten gebruiken de zalm om zelf te roken, zelf te marineren voor een ovenschotel of de zalm chunks in de pan te bakken. De zalmfilet met huid kun je namelijk makkelijk in de pan bakken door deze eerst kort op de huid te bakken en daarna eenmalig kort om te draaien. Zo blijft de moot zalm goed in vorm.

Zalmfilet bestellen

We hebben naast een hele zijde verse zalmfilet met huid ook variant van vier stukken, deze hebben we al voorgesneden. Deze zijn apart vacuüm verpakt, op die manier kunt de zalmfilet langer bewaren en hoeft u niet in één keer de hele zalmfilet op te eten.