Bij Zalm van Urk koop je vers gerookte zalm, van kwaliteit!

Zalm kopen doe je op de website van Zalmvanurk.nl. Wij werken uitsluiten met verse zalm en niet met bevroren zalm zoals vele anderen. We zijn niet de goedkoopste, maar dat komt omdat onze zalm echt vers is, net als ons rookproces. Wij voegen geen smaakstoffen of geurstoffen toe.

Zalm kopen voor de laagste prijs en de beste kwaliteit bestaat niet!

Het is onmogelijk om de beste kwaliteit voor de laagste prijs te kopen. Trap niet in zogenaamde kortingen, als iemand zalm met hoge kortingen verkoopt dan moet hij van oude voorraad af. Dit is meestal bevroren zalm geweest, iets wat de smaak niet ten goede komt. Als je een nep rookproces gebruikt, waarbij je de rook als smaakstof en geurstof toevoegt, is de zalm goedkoper. Dit komt de smaak niet ten goede, maar wel de prijs; dit is namelijk in een paar seconden gebeurt. Wij roken op een ambachtelijke wijze met verse zalm, dit is een arbeidsintensief proces en verse zalm inkopen is duurder dan bevroren zalm. Onze zalm komt van 1 leverancier die een exclusieve samenwerking heeft met goedgekeurde farms in Noorwegen. De kwaliteit, het transport en de verwerking voldoet hierdoor aan de hoogste kwaliteitseisen die er zijn. Wij verkopen uitsluitend deze verse zalm. Deze is te verkrijgen in zalmzijdes, zalmfilet vers, zalmmoten, zalm om zelf te roken en vers warm gerookte Noorse zalm en vers koud gerookte Noorse zalm.

Zalm kopen bij Zalm van Urk is heel eenvoudig

Met Ideal of creditcard kunt u veilig en vertrouwd zalm bestellen bij ZalmvanUrk.nl. Als u voor 23:59 uur besteld, bezorgen wij de zalm de volgende dag bij u thuis. Wij bezorgen op dinsdag, woensdag, donderdag en vrijdag. Op zaterdag, zondag en maandag bezorgen wij niet, omdat de zalm vers gerookt wordt, en daar beginnen we op maandag ochtend mee.