Print
clock clock iconcutlery cutlery iconflag flag iconfolder folder iconinstagram instagram iconpinterest pinterest iconfacebook facebook iconprint print iconsquares squares iconheart heart iconheart solid heart solid icon
Zalm en papillotte op bbq met worstjes

Zalm BBQ


  • Author: Zalm van Urk
  • Total Time: 35 minutes

Description

Zalm BBQ

Zalmpakketje met visgroenten of mossel groenten mix voor op de barbecue voor 4 personen.


Ingredients

Scale

 


Instructions

  1. Je begint met het aansteken van de BBQ, en laat deze goed heet worden.
  2. Pak 4 vellen bakpapier en scheur ongeveer 4 stukken aluminiumfolie af, net zo groot als het bakpapiervel.
  3. Leg het bakpapier boven op het aluminium folie en verdeel je groenten over deze 4 ‘pakjes’. Doe er een lekkere scheut olijfolie overheen en een beetje zout.
  4. Haal de 4 zalmmoten uit de verpakking en leg deze op de groenten. De zalmmoot smeer je een beetje in met wat olijfolie en nu kun je de moot zalm bestrooien met wat kruiden en/of zout.
  5. Vouw de beide bladen tegelijk dicht in een soort ‘tasje’. Op deze manier is er ruimte (lucht) binnen in het pakketje.
  6. Leg de zalm op de zijkant van de BBQ, op op een etage, waar het niet op het meest hete deel van de BBQ ligt. Laat het 30 minuten liggen en dan is het klaar!

Notes

Wees voorzichtig met het openmaken van het pakje, er kan hete stoom afkomen!

  • Prep Time: 5
  • Cook Time: 30
  • Cuisine: Frans

Keywords: Zalm op de BBQ