Exclusieve webshop van de Jongens van de Fant!

Warm gerookte zalm

Een half stuk warm gerookte zalm op houtsnippers die net uit de rookton komt.

Warm gerookte zalm

Zalmvanurk.nl voor de lekkerste warm gerookte zalm

Wij zijn de Jongens van de Fant en roken al generaties lang zelf onze vis. De zalm van Zalmvanurk.nl wordt warm gerookt boven een mix van verschillende, schone houtsoorten. Het rookproces gaat volgens de authentieke methode; de precieze werking is één van onze familiegeheimen.

Kwaliteit gerookte zalm

Dit warm roken proces is iets dat wij als geen ander kunnen en wat we op een pure en authentieke wijze doen. Wij voegen geen rooksmaakstoffen toe. Onze rooksmaak komt 100% door het roken van de zalm in de rookovens door het gebruik van verschillende houtsoorten.

Warm gerookte zalm heeft een heerlijke, beetje zoutige smaak en is perfect verwerkbaar in gerechten zoals een zalm pasta of een broodje zalm. De zalm is ook heerlijk om zo op te tafel te zetten en samen van te eten. Met zalm op een toastje en een beetje mayonaise wordt elke familiebezoek een feest!

Noorse zalm

Wij hebben een directe lijn met onze duurzame kweker in Noorwegen en kunnen daardoor de kwaliteit van de zalm waarborgen van kweker tot op uw bord. Dit is belangrijk omdat wij niet op de handelsmarkt partijen zalm inkopen of zoals anderen bevroren zalm uit pakhuizen gebruiken. Wij werken met verse zalm en verwerken het op de in onze ogen juiste manier: geen gebruik van smaak- of rookstoffen en geen E-nummers.Wij roken van maandag tot en met vrijdag elke dag verse warm gerookte zalm.

Pasta met gerookte zalm

Pasta met gerookte zalm is een perfecte combinatie waarmee je eindeloos kunt variëren! Bekijk hier op smulweb welke maaltijden je allemaal met zalm en pasta kunt maken. Eet smakelijk!

Hieronder zie je al onze gerookte zalm producten, maar we hebben ook koud gerookte producten; klik hier om naar het volledige overzicht te gaan.

De smaak van onze zalm is zo speciaal dat al héél veel mensen met volle overtuiging zeggen:

“Als je eenmaal deze warm gerookte zalm hebt geproefd; wil je geen andere meer”