Exclusieve webshop van de Jongens van de Fant!

Gerookte paling

Gerookte paling filet op een zwarte achtergrond

 

Gerookte paling

Zalmvanurk.nl heeft naast zalm ook heerlijk gerookte paling

Onze gerookte paling is net als de zalm kweekpaling. Dit is een bewuste keuze omdat we hierdoor een gereguleerd aanbod kunnen bieden en omdat wilde paling teveel dioxine bevat.

Als de Jongens van de Fant weten we het als geen ander hoe smaak kan verschillen, en er zijn heel wat mensen die zweren bij wilde paling in tegenstelling tot gekweekte paling. Maar 80 tot 90% van de paling consumptie in Nederland is afkomstig uit kwekerijen, dus veruit de meeste paling die gegeten wordt is dus kweek.

Paling roken

Er wordt gebruik gemaakt van een mix van schone houtsoorten om de paling een eigen, unieke smaak mee te geven. Elke rokerij gebruikt zijn eigen melange en creëert zo een eigen smaakbeleving. De paling wordt vervolgens schoongemaakt in mooie filets zoals je boven in de foto kunt zien. Doordat de paling filets handig verpakt zijn kun je op die manier  de paling makkelijk uitserveren of opeten.

Broodje paling

De gerookte paling filets zijn super handig om snel en makkelijk een broodje paling te maken. Wij doen dit ook in de winkel, maar je kan dit zelf thuis ook doen door het online te bestellen.

Ben je benieuwd wat je allemaal met paling kunt doen? Kijk dan eens hier voor een hele lading recepten op Smulweb.nl

En omdat onze gerookte paling al schoongemaakt is draai je die lekkere recepten in een handomdraai in elkaar! Eet smakelijk!

Hieronder zie je al onze gerookte paling producten, maar we hebben ook koud- en warm gerookte zalm producten; klik hier om naar het volledige overzicht te gaan.

De smaak van onze zalm is zo speciaal dat al héél veel mensen met volle overtuiging zeggen:

“Als je eenmaal deze warm gerookte zalm hebt geproefd; wil je geen andere meer”