Wij zijn de Jongens van de Fant.

Drie broers, opgegroeid op Urk en ‘in de vis’. Iedereen kent ons als ‘de jongens van de Fant’, maar eigenlijk heten we Frans Post, Harmen Post en Gerrit Post. ‘De Fant’ is de bijnaam van onze vader, een naam die overgegaan is op ons.

Van jongs af aan zijn we bezig geweest met vis en leerden in de loop der jaren van kwantiteit naar kwaliteit te denken. Onze vader leerde ons het vak van het roken, hetgeen wij dagelijks met veel passie en plezier doen. Inmiddels leren wij het vak weer aan onze kinderen om zo de traditie door te zetten van dit familiebedrijf.

Met een geheim familierecept roken wij zalm op een speciale manier en maken er een uniek stukje zalm van. Daarnaast hebben we een paar speciale producten gemaakt zoals onze zalm salades en speciale kruiden mixen.

De liefde, het vakmanschap en de passie die wij elke dag in ons werk steken levert ons veel voldoening op. Uit het hele land komen mensen naar onze winkel toe, of bestellen het in onze webshop. Bekende politici zoals Wilders en van der Staaij, bekende Nederlanders zoals Marijke Helwegen en Jonnie Boer weten onze kwaliteit te waarderen. (wij hebben geen politieke voorkeur; iedereen is welkom bij ons!)

Maar ook onze koning Willem Alexander en koningin Maxima hebben al meerdere malen van onze producten genoten!

Eet zalm van Urk, gerookt door de jongens van de Fant en je bent gegarandeerd van een uitmuntende smaakervaring! Lees de recensies maar eens na op www.kiyoh.nl & www.eetnu.nl

Gemakkelijk thuisbezorgd aan de voordeur via ZalmvanUrk.nl
Onze service naar al onze trouwe fans die ver van Urk af wonen!

Smakelijke groeten,

Jongens van de Fant