December = feestmaand! In vele gezinnen wordt er in december extra veel genoten van elkaar, gezellig samen zijn, en lekker eten.

Onze producten zijn gelukkig erg populair, en we verzenden ze door heel Nederland. Maar in de decembermaand hebben de bezorgdiensten zoals PostNL, DHL etc. het ONGELOOFLIJK druk.

Vroeg bestellen & vroeg bezorgen = zekerheid!

Omdat wij niemand willen teleurstellen, proberen wij hier rekening mee te houden. Onze eerste stap is de bezorging door TRUNKRS. Maar als iedereen op één dag alles wil laten bezorgen… spreiding is belangrijk.

Daarom is onze laatste verzending voor KERST op donderdag 21 december, op die manier houden we rekening met 1 dag vertraging, mocht u TRUNKRS missen, want TRUNKRS bezorgt ook op vrijdag 22 december! Dus mocht er iets vertraagd zijn op donderdag, dan heeft u nog een kans op vrijdag; wel zo fijn. De pakketten worden in de nacht gekoeld, dus wij houden er zo al rekening mee dat u uw pakket in goede staat ontvangt; houdt u er ook rekening mee en bestel slim van te voren en laat het ruim voor kerst bezorgen. De gerookte zalm is namelijk tot 3 weken houdbaar, dus het maakt niks uit of die een week eerder binnen komt.

U kunt al tevoren bestellen en aangeven of we het op een latere dag verzenden. Dit is geen probleem, de gerookte producten zijn vers bereidt, en omdat we ze vacuüm verpakken, kunt u ze tot 18 dagen smaakvol in uw koelkast bewaren en u kunt het altijd invriezen.

Wij adviseren om uw producten te laten bezorgen op maandag 11, dinsdag 12, woensdag 13, donderdag 14 of vrijdag 15 december te laten bezorgen, dan weet u zeker dat u niet wordt benadeeld en het op tijd thuis heeft. De zalm is gewoon perfect voor het kerstdiner. Denk niet dat als u een zalm een week later besteld dat die beter smaakt. Wees slim en wees de vertragingen voor! Ook bezorgd TRUNKRS op zaterdag 16 december, dus als er vertraging is op vrijdag hoeft u niet tot maandag te wachten.

Kerstgeschenken voor relaties

Wilt u een zalm cadeau doen aan relaties of personeel? Wij maken alle geschenkverpakkingen klaar van maandag 4 december tot donderdag 14 december; wees dus op tijd. Niemand wil een pakket te laat ontvangen door vertragingen bij bezorgdiensten. Ook als u het wilt ophalen dan moet u het in deze week doen.

Bezorgdatum in de week voor kerst?

Misschien is u het opgevallen, maar u kunt nu nog niet kiezen voor een bezorgdatum in de week voor kerst. Deze zetten we op een gegeven moment open; maar de ervaring leert dat die in mum van tijd allemaal vol zitten. We hebben maar een X aantal producten die we kunnen laten bezorgen door Trunkrs in die week. Kies dus nu voor bezorging in de week van 11 tot 15 december en wordt niet teleurgesteld!

Bestel op tijd, geef uw voorkeursdatum aan in de week van 11 tot 15 december, en geniet deze kerst van de enige echte zalm van de Jongens van de Fant!